Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az időben felfedezett mellrák gyógyítható! Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. február 05.
ImageFolytatódig az emlőszűrés Fejér megyében. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház állandó rendelése mellett segítséget jelent a megyeszékhelytől távol élők számára, hogy mozgó vizsgáló állomás járja a térséget.
Tovább...
 
Gyerek és saját lakás öt éven belül: erre vágynak ai fiatalok Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. február 05.
ImageA 25-35 éves korosztály több mint fele szeretne gyereket öt éven belül, és szinte mindenki saját tulajdonú lakásában szeretné berendezni az első babaszobát – derül ki a Fundamenta országos kutatásából. Az első vágyott családi fészek biztonságos, jó levegőjű és megfelelő infrastruktúrájú környéken található, természetesen külön gyermekszobával.
Tovább...
 
Milliárdos fejlesztések, magas színvonalú humán- és közszolgáltatás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 05.
ImageElkészült Székesfehérvár 2018. évi költségvetésének tervezete. Az előkészítésért felelős dr. Bóka Viktor jegyző átadta a javaslatot dr. Cser-Palkovics Andrásnak, hogy Székesfehérvár polgármestere benyújthassa azt a képviselőtestületnek.
Tovább...
 
Hétfőn nyílik a Tóparti tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 02.
Jövő hétfőn nyílik a Tóparti tárlat a Művészeti Szakgimnázium tanulóinak munkáiból. A színvonalas kiállításon a grafikus, a keramikus és a textilműves diákok is képviselik magukat egy-egy alkotással.
Tovább...
 
Szuper farsangi smink-ötletre vágysz? Akkor figyelj! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 02.
ImageHalott menyasszony akarsz lenni vagy netán szuperhős X-men-figura? Macskanő vagy vámpírmenyasszony? Egy kis ötlettel / és sminkkel bármi megoldható, ha ki akarsz tűnni a farsangi buliban!
Tovább...
 
Költségvetési egyeztetés a Fehérvári Szenátussal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 02.
ImageTegnap délután ülésezett a Fehérvári Szenátus, amelynek tagjai ezúttal a város idei terveiről tárgyaltak.
Tovább...
 
Kampány a nők egészségéért Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 02.
ImageSzékesfehérvár idén is csatlakozott ahhoz az országos kampányhoz, melyet a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából szerveztek. A Fehér Palota Üzletközpontban szakemberek kampányoltak, előadásokat és konzultációkat tartottak, felhívva a figyelmet a szűrés, a védőoltás, az egészséges életmód, és általában az élet védelmének fontosságára.
Tovább...
 
Kóstold meg a perui földicseresznyét! Nem fogsz csalódni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 02.
ImageA perui földicseresznyét fogyaszthatjuk nyersen, készíthetünk belőle lekvárt, befőttet, szörpöt, csatnyit, zselét, alkotóeleme lehet édes vagy sós salátáknak, desszerteknek, vagy akár csokoládéba is mártogathatjuk. Érdekelnek a receptek is? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Sokszínű kézműves hagyományőrzés és farsangoló táncház Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 01.
ImageSaját szervezésű programokkal csatlakozik a Kultúrházak éjjel-nappal országos kezdeményezéshez a Fehérvári Kézművesek Egyesülete és az Alba Regia Táncegyesület is. A Kézművesek Házában a város hagyományőrző mesterei mutatják be és tanítják a „tudományukat”, míg a Malom utcában farsangoló táncházban rophatják a családok.
Tovább...
 
Kajak-kenu a Csónakázó-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Szipola Antal   
2018. február 01.
ImageSzékesfehérváron járt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség delegációja. A Csónakázó-tó megújulásával nyílhat meg a terep a sportág alapjainak elsajátítására, az iskolások számára szervezett edzésekre. Ezekről a lehetőségekről egyeztetett dr. Cser-Palkovics András polgármester és Schmidt Gábor elnök, valamint a program szakmai együttműködői.
Tovább...
 
Könyv íródott a hazaszeretetről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 01.
ImageA 6. (Württemberg) huszárezred történetét dolgozza fel Horváth Béla volt dunaújvárosi történelemtanár könyve, melyet a Városi Levéltár és Kutatóintézet gondozásában mutatnak be február 8-án, csütörtökön Székesfehérváron. A kötetet a helyszínen dedikálja a szerző. Szeretettel invitálnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11034 - 11044 / 20492